Brukerrepresentant & erfaringskonsulent – hånd i hånd?

Det er mye diskusjoner rundt hva en erfaringskonsulent og en brukerrepresentant skal brukes til. Det ønsker Erfaringssentrum og RIO å ha en åpen dialog om. Vi inviterer derfor til et webinar om tematikken.

Avklaring av roller

Hva er en brukerrepresentant og hva er en erfaringskonsulent?

Hva har vi til felles og hva gjør oss ulike?

Hva er egentlig forskjellen mellom oss?

Kan man være begge deler?

Hva kan vi gjøre for å støtte hverandres rolle?

Hvordan kan vi samarbeide på en god måte?

Samskaping og samarbeid

I dette webinaret ønsker Erfaringssentrum og RIO å sette fokus på tematikken i en uformell samtale mellom erfaringskonsulenter og  brukerrepresentanter. Målet er å skape en dialog for å diskutere hvordan vi kan samarbeide bedre og framme hverandre som gruppe. Sammen skal vi drøfte spørsmålene vi har stilt oss og vi skal også etter beste evne få svart på flest mulig innspill fra publikum under arrangementet.

Det vil være rom for deltakerne til å stille spørsmål som blir drøftet av våre flinke panelister. Vi kommer til å forsøke å svare på mest mulig!

Vi håper du stiller på webinar 17.desember kl 13:30-14:30. Dette må du ikke gå glipp av!

Praktisk informasjon:

Webinaret foregår i Zoom. Når du deltar på et Webinar, vil ikke kamera eller lyd være slått på for deg. Du ser og hører paneldeltakerne men ingen kan se eller høre deg.

Nederst i bildet vil du finne en «chat-funksjon». Her er det rom for å diskutere med resten av tilhørerne. Husk da å huke av for «everyone» slik at alle kan se hva du skriver.

Hvis du ønsker å stille spørsmål underveis, vil vi gjerne at du bruker spørsmålsfunksjonen «Q&A». Spørsmålene vil bli besvart enten muntlig eller skriftlig av paneldeltakerne. Spørsmål stilt i chatten vil ikke bli besvart.

Hvis du sliter med å melde deg på eller har praktiske spørsmål rundt bruken av Zoom, ta gjerne kontakt på andrea@erfaringssentrum.no eller 97766320 så får dere hjelp!

Meld deg på webinaret ved å klikke her

© 2020 Webinane All Rights Reserved.