• 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Teams

Digitalt kaffeslabberas – En typisk erfaringskonsulent

START : Apr 08 , 2021 - 19:00 PM FERDIG : Apr 08 , 2021 - 20:00 PM

Den typiske erfaringskonsulenten

Etter innspill fra et av våre medlemmer blir tema for denne gang «Hva er en typisk erfaringskonsulent?». Vi skal prate om rollen som erfaringskonsulent og hva som kjennetegner den «typiske» erfaringkonsulenten. Går det an å komme fram til en konsensus om hva en erfaringskonsulent er? Finnes det fellestrekk som alle som innehar erfaringskonsulentrollen kjenner seg igjen i? Vi gleder oss til å diskutere med akkurat deg!

OBS ! Vi bytter fra Zoom til Teams

For dem som har vært med tidligere, er det nå kommet en endring etter forespørsel fra deltakerne. Ukens kaffeslabberas vil derfor bli holdt på teams slik at flest mulig kan delta!

Om treffet

Digitalt kaffeslabberas er en uformell samling hvor deltakerne diskuterer og reflekterer rundt et fastsatt tema. Her er det høyt under taket og rom for gode diskusjoner. Dette er en gylden mulighet til å bli kjent med andre erfaringskonsulenter mens man prater og har det hyggelig. Vår organisasjonssekretær, Andrea er fast inventar i kafèen mens et av våre flotte styremedlemmer også stikker snuten innom for å hilse på!

Hvem kan melde seg på?

Alle som er medlem i Erfaringssentrum kan delta!

Hvis du ønsker å delta på kaffeslabberaset må du huske å melde deg på. Bruk påmeldingsskjema på bunnen av siden. Hvis du er usiker på hvordan det gjøres, så kan du også melde deg på ved å sende mail til andrea@erfaringssentrum.no

Skriv at du ønsker å delta på kaffeslabberas. Da vil du få tilsendt en møtelink på mail!

Treffet vil finne sted Torsdag 8.april kl 19:00-20:00 og temaet vi skal diskutere er «Hva er en typisk erfaringskonsulent?»

Vi gleder oss til å treffe dere over en kaffekopp!

 

© 2020 Webinane All Rights Reserved.