• 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Zoom

Digitalt kaffeslabberas – Erfaringskonsulenter under Covid-19

START : Dec 08 , 2020 - 19:00 PM FERDIG : Dec 08 , 2020 - 20:00 PM

I tråd med situasjonen vi alle står i, tenker vi at det er viktig å holde kontakten med hverandre selv om vi ikke kan møtes fysisk. Vi har derfor startet en serie med digitale treff hvor man prater sammen over en kaffekopp. Møtene foregår på zoom og alle som er medlem i Erfaringssentrum kan delta! Hvis du ikke liker kaffe er det selvsagt lov til å stille med te, vann, brus eller lignende!

Hva er et digitalt kaffeslabberas?

Dette er en uformell samling hvor deltakerne diskuterer og reflekterer rundt et fastsatt tema. Her er det høyt under taket og rom for gode diskusjoner. Dette er en gylden mulighet til å bli kjent med andre erfaringskonsulenter mens man prater og har det hyggelig.  Vår organisasjonssekretær, Andrea er fast inventar i kafèen mens et av våre flotte styremedlemmer også stikker snuten innom for å hilse på! Tilbakemeldingene fra vårt første treff var svært positive og vi gleder oss til å prate med flere av våre flotte medlemmer igjen!

Hvem kan delta?

Kafèen har 10 plasser og her er det første mann til mølla som gjelder. Hvis du ønsker å delta på kaffeslabberaset; Trykk på linken og meld deg på!

Det er selvsagt gratis å delta, men du må være medlem hos Erfaringssentrum for  å kunne melde deg på!

Hvis du er uheldig og ikke får plass på dette møtet, så vil vi arrangere flere treff med samme tematikk hvis det viser seg at interessen er stor.

Tema for treffet

Neste treff vil finne sted Tirsdag 08.desember kl 19:00 – 20:00 og temaet vi skal diskutere er:

«Erfaringskonsulenter under Covid-19»

I den pågående erfaringskonsulentundersøkelsen kommer det fram et tydelig behov for å drøfte hva pandemien har gjort med arbeidssituasjonen til erfaringskonsulenter i landet. Vi ønsker å snakke om hvordan pandemien har påvirket deg i utførelsen av jobben din. Innspillene på kaffeslabberaset er viktig for oss for å kunne jobbe med å bedre situasjonen for dem som er misfornøyd og for å lære av dem som har en positiv erfaring.

Klikk her for påmelding

 

Vi gleder oss til å treffe noen av våre flotte medlemmer over en kaffekopp!

© 2020 Webinane All Rights Reserved.