• 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Teams

Digitalt kaffeslabberas: Hva skal til for å trives i rollen?

START : Jun 10 , 2021 - 19:00 PM FERDIG : Jun 10 , 2021 - 20:00 PM

Digitalt kaffeslabberas

Jobben som erfaringskonsulent kan være krevende og mange er alene som stillingen som erfaringskonsulent på arbeidsplassen sin. Vi ønsker å drøfte hva man kan gjøre selv for å trives i rollen sin. Hva kan man gjøre for å sikre at rollen ikke blir ensom? Hva kan man gjøre for at arbeidshverdagen skal bli best mulig?  Tema for denne gang er derfor «hva skal til for å trives i rollen som erfaringskonsulent?» Vi gleder oss til å prate med deg over en kaffekopp!

Om treffet

Digitalt kaffeslabberas er en uformell samling hvor deltakerne diskuterer og reflekterer rundt et fastsatt tema. Her er det høyt under taket og rom for gode diskusjoner. Dette er en gylden mulighet til å bli kjent med andre erfaringskonsulenter mens man prater og har det hyggelig. Vår organisasjonsrådgiver, Andrea er fast inventar i kafèen mens et av våre flotte styremedlemmer også stikker snuten innom for å hilse på!

Hvem kan melde seg på?

Alle som er medlem i Erfaringssentrum kan delta!

Hvis du ønsker å delta på kaffeslabberaset må du huske å melde deg på. Bruk påmeldingsskjema på bunnen av siden. Hvis du er usikker på hvordan det gjøres, eller hvis skjemaet ikke vil samarbeide med deg, så kan du også melde deg på ved å sende mail til andrea@erfaringssentrum.no

Skriv at du ønsker å delta på kaffeslabberas. Da vil du få tilsendt en møtelink på mail!

Treffet vil finne sted Tirsdag 10.juni kl 19:00-20:00 og temaet vi skal diskutere er «Hva skal til for å trives i rollen som erfaringskonsulent?»

Vi gleder oss til å treffe deg over en kaffekopp!

 

 

© 2020 Webinane All Rights Reserved.