• 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Teams

Digitalt kaffeslabberas – Hvordan skaper jeg håp hos brukeren?

START : Aug 26 , 2021 - 19:00 PM FERDIG : Aug 26 , 2021 - 20:00 PM

Digitalt kaffeslabberas

Som erfarinskonsulent en en av våre oppgaver å skape håp hos menneskene vi jobber for og med. I ukens kaffeslabberas har vi lyst til å drøfte ulike fremgangsmåter for hvordan vi skaper håp for andre i rollen vår. Hva innebærer det å være en håpsbærer og hvordan gagner dette brukeren? Hvilke feller kan vi gå i?

Om treffet

Digitalt kaffeslabberas er en uformell samling hvor deltakerne diskuterer og reflekterer rundt et fastsatt tema. Her er det høyt under taket og rom for gode diskusjoner. Dette er en gylden mulighet til å bli kjent med andre erfaringskonsulenter mens man prater og har det hyggelig. Vår organisasjonsrådgiver, Andrea er fast inventar i kafèen mens et av våre flotte styremedlemmer også stikker snuten innom for å hilse på!

Hvem kan melde seg på?

Alle som er medlem i Erfaringssentrum kan delta!

Hvis du ønsker å delta på kaffeslabberaset må du huske å melde deg på. Bruk påmeldingsskjema på bunnen av siden. Hvis du er usikker på hvordan det gjøres, eller hvis skjemaet ikke vil samarbeide med deg, så kan du også melde deg på ved å sende mail til andrea@erfaringssentrum.no

Skriv at du ønsker å delta på kaffeslabberas. Da vil du få tilsendt en møtelink på mail!

Treffet vil finne sted på Teams Tirsdag 26.august kl 19:00-20:00 og temaet vi skal diskutere er «Hvordan skaper jeg håp i rollen som erfaringskonsulent?»

Vi gleder oss til å treffe deg over en kaffekopp!

© 2020 Webinane All Rights Reserved.