Drop in tilbud i Erfaringssentrum

Visste du at Erfaringssentrum har to digitale drop in tilbud?

Fra og med uke 35 starter vi ukentlige lavterskeltilbud som ikke krever påmelding. Våre drop in tilbud er åpen for alle og krever ikke at man er medlem for å delta. Det er et sosialt lavterskeltilbud for alle som er interessert i erfaringskompetanse eller ønsker å bli bedre kjent med andre som jobber innenfor feltet.

Lunsjprat

Onsdager 11:30-12:30 sitter organisasjonsrådgiver klar med kaffekoppen for å prate med dem som ønsker det. Det krever ingen påmelding og alle som har lyst kan stikke hodet innom. Du trenger ikke ha en plan eller noe spesielt du ønsker å ta opp. Det er helt greit å komme innom bare for å si hei!  Det eneste du trenger å gjøre for å delta på teams-treffet er å klikke her for å komme direkte til rommet

Min seier

Fredager 15:00-15:30 sitter styreleder og organisasjonsrådgiver klar i teams. Det er få ting som er mer frustrerende enn å avslutte uken med en følelse av at man ikke fikk gjort noe fornuftig. Er du blant dem som tar helg med dårlig samvittighet, så er dette treffet for deg. Her skal du nemlig dele utelukkende hva du har fått til denne uken. Ingenting er for stort eller for lite så lenge du føler på mestring! Krever ingen påmelding, så det er bare å stikke innom ved å klikke her

 

© 2020 Webinane All Rights Reserved.