• 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Zoom

Digitalt kaffeslabberas: Erfaringskonsulentundersøkelsen

START : Mar 09 , 2021 - 19:00 PM FERDIG : Mar 09 , 2021 - 20:00 PM

Meld deg på her for å diskutere årets erfaringskonsulentundersøkelse

Ukens kaffeslabberas blir et utvidet treff for alle som ønsker å reflektere over funnene i den nye rapporten fra erfaringskonsulentundersøkelsen.

Det er i flere år gjennomført årlige undersøkelser om erfaringskonsulentene i Norge sin arbeidssituasjon. I år er spørsmålene endret noe og det er lagt til spørsmål om hvordan arbeidsforholdene har vært under COVID-19 pandemien i 2020.

Erfaringskonsulentundersøkelsen 2020 er gjennomført av Erfaringssentrum med bistand fra Fagforbundet. Vi inviterer alle interesserte til en hyggelig prat om resultatene fra årets undersøkelse

Her kan du lese litt om erfaringskonsulentundersøkelsen og finne en link til rapporten i sin helhet

Om treffet

Digitalt kaffeslabberas er en uformell samling hvor deltakerne diskuterer og reflekterer rundt et fastsatt tema. Her er det høyt under taket og rom for gode diskusjoner. Dette er en gylden mulighet til å bli kjent med andre erfaringskonsulenter mens man prater og har det hyggelig. Vår organisasjonssekretær, Andrea er fast inventar i kafèen mens et av våre flotte styremedlemmer også stikker snuten innom for å hilse på!

Hvem kan melde seg på?

Alle som vil kan melde seg på! Vanligvis kan kun medlemmer av Erfaringssentrum melde seg på treffet. Erfaringskonsulentundersøkelsen er et tema vi ønsker at flest mulig skal delta i diskusjon om, så vi åpner derfor for at alle som ønsker kan melde seg på. Det er gratis og alle er velkommen.

Hvis du ønsker å melde deg på, kan det gjøres ved å klikke her.

Hvis du ønsker å delta på kaffeslabberaset må du huske å melde deg på. Hvis du er usikker på hvordan det skal gjøres, kan du sende en mail til: info@erfaringssentrum.no. Skriv at du ønsker å delta på kaffeslabberas

Treffet vil finne sted Tirsdag 9.mars kl 19:00 og temaet vi skal diskutere er  «Erfaringskonsulentundersøkelsen 2020»

Vi gleder oss til å treffe dere over en kaffekopp!

© 2020 Webinane All Rights Reserved.