• 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Teams

Digitalt kaffeslabberas – Hvordan kan jeg forebygge ensomhet?

START : Mar 25 , 2021 - 19:00 PM FERDIG : Mar 25 , 2021 - 20:00 PM

Ensomhet i ek-rollen og hvordan jeg forebygger det

Atter en gang er det duket for kaffeslabberas i Erfaringssentrum. Organisasjonsrådgiver Andrea er som vanlig fast inventar i kafeen og denne gangen har hun med seg styremedlem Muhammed som stiller med hver sin kaffekopp. Tema for denne gang er forebygging av ensomhet. Vi ser at mange erfaringskonsulenter står alene i rollen sin og mange sliter på grunn av smittevernstiltak. Vi ønsker å prate sammen om hva man kan gjøre for å forebygge ensomhet og hvordan man kan ivareta nettverket sitt i en tilnærmet heldigital tid. Målet er å prate sammen og dele tips og råd om hva man kan gjøre for å ivareta sosiale behov i dagens situasjon. Vi ønsker oss en hyggelig diskusjon med fokus på løsninger og hvordan man kan ivareta seg selv og andre i tiden vi lever i. Vi gleder oss til å treffe deg!

OBS ! Vi bytter fra Zoom til Teams

For dem som har vært med tidligere, er det nå kommet en endring etter forespørsel fra deltakerne. Ukens kaffeslabberas vil derfor bli holdt på teams slik at flest mulig kan delta!

Om treffet

Digitalt kaffeslabberas er en uformell samling hvor deltakerne diskuterer og reflekterer rundt et fastsatt tema. Her er det høyt under taket og rom for gode diskusjoner. Dette er en gylden mulighet til å bli kjent med andre erfaringskonsulenter mens man prater og har det hyggelig. Vår organisasjonssekretær, Andrea er fast inventar i kafèen mens et av våre flotte styremedlemmer også stikker snuten innom for å hilse på!

Hvem kan melde seg på?

Alle som er medlem i Erfaringssentrum kan delta!

Hvis du ønsker å delta på kaffeslabberaset må du huske å melde deg på. Bruk påmeldingsskjema på bunnen av siden. Hvis du er usiker på hvordan det gjøres, så kan du også melde deg på ved å sende mail til andrea@erfaringssentrum.no

Skriv at du ønsker å delta på kaffeslabberas. Da vil du få tilsendt en møtelink på mail!

Treffet vil finne sted Torsdag 25.mars kl 19:00-20:00 og temaet vi skal diskutere er  «Ensomhet og hva jeg gjør for å forebygge»

Vi gleder oss til å treffe dere over en kaffekopp!

© 2020 Webinane All Rights Reserved.