• 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Teams

Digitalt kaffeslabberas – Hvordan kan vi få flere til å like ananas?

START : Apr 27 , 2021 - 19:00 PM FERDIG : Apr 27 , 2021 - 20:00 PM

Ananas og erfaringskonsulent – hånd i hånd?

Tema for ukens kaffeslabberas er hvorfor erfaringskonsulenter kan sammenlignes med ananas på pizza. Målet er å komme fram til en felles enighet rundt hvordan vi kan øke interessen for erfaringskonsulenter og kanskje klare å peke på hva som gjør at noen liker mens andre ikke syntes så mye om nettopp erfaringskonsulenter. Vi gleder oss til å diskutere.

Sjekk gjerne ut månedens kommentar for utdyping av denne ukens tema

Om treffet

Digitalt kaffeslabberas er en uformell samling hvor deltakerne diskuterer og reflekterer rundt et fastsatt tema. Her er det høyt under taket og rom for gode diskusjoner. Dette er en gylden mulighet til å bli kjent med andre erfaringskonsulenter mens man prater og har det hyggelig. Vår organisasjonssekretær, Andrea er fast inventar i kafèen mens et av våre flotte styremedlemmer også stikker snuten innom for å hilse på!

Hvem kan melde seg på?

Alle som er medlem i Erfaringssentrum kan delta!

Hvis du ønsker å delta på kaffeslabberaset må du huske å melde deg på. Bruk påmeldingsskjema på bunnen av siden. Hvis du er usikker på hvordan det gjøres, så kan du også melde deg på ved å sende mail til andrea@erfaringssentrum.no

Skriv at du ønsker å delta på kaffeslabberas. Da vil du få tilsendt en møtelink på mail!

Treffet vil finne sted Tirsdag 27.april kl 19:00-20:00 og temaet vi skal diskutere er «Hvordan kan vi få flere til å like ananas?»

Vi gleder oss til å treffe dere over en kaffekopp!

 

 

 

© 2020 Webinane All Rights Reserved.