• 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Zoom

Digitalt kaffeslabberas – Impostor syndrome

START : Jan 19 , 2021 - 19:00 PM FERDIG : Jan 19 , 2021 - 20:00 PM

Klikk her for påmelding

 

Bedragerifenomenet

Hender det du tviler på egne evner? Forklarer du andres prestasjoner med at de er kunnskapsrik og dyktig mens dine egne prestasjoner er et resultat av flaks og tilfeldigheter? Kjenner du på en gryende frykt for å bli avslørt som en som egentlig ikke vet hva du driver med? Sliter du med å ta til deg komplementer og anerkjennelse? Føler du at du egentlig ikke fortjener posisjonen du har havnet i?

Da er kveldens samtaletema noe for deg! Vi skal diskutere «impostor syndrome» eller «bedragerifenomenet» som det kalles på norsk. Få har hørt om det, men man antar at svært mange sliter med nettopp bedragerisyndromet i perioder. Det er mer vanlig enn man skulle tro.

Vi håper du har lyst til å ta del i diskusjonen om temaet!

Om treffet

Digitalt kaffeslabberas er en uformell samling hvor deltakerne diskuterer og reflekterer rundt et fastsatt tema. Her er det høyt under taket og rom for gode diskusjoner. Dette er en gylden mulighet til å bli kjent med andre erfaringskonsulenter mens man prater og har det hyggelig.  Vår organisasjonssekretær, Andrea er fast inventar i kafèen mens et av våre flotte styremedlemmer også stikker snuten innom for å hilse på!

Hvem kan melde seg på?

Medlemmer av Erfaringssentrum kan melde seg på treffet. Hvis du ønsker å melde deg inn kan det gjøres ved å klikke her.

Kafèen har 10 plasser og her er det første mann til mølla som gjelder. Ved stor interesse vil medlemmer som ikke har deltatt tidligere bli prioritert. Hvis du ønsker å delta på kaffeslabberaset kan du melde deg på Ved å trykke her.  Hvis du er usikker på hvordan det skal gjøres, kan du sende en mail til: andrea@erfaringssentrum.no. Skriv at du ønsker å delta på kaffeslabberas.  Hvis du er uheldig og ikke får plass på dette møtet, arrangeres disse treffene jevnlig, så det vil komme flere muligheter til å delta.

Treffet vil finne sted Tirsdag 19.januar kl 19:00 og temaet vi skal diskutere er «Impostor syndrome»

Vi gleder oss til å treffe noen av våre flotte medlemmer over en kaffekopp!

© 2020 Webinane All Rights Reserved.