• 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Live på Facebook - Se vår Facebookside

Live Podcast – Hverdagspsyken: Er åpenhet om psykisk helse viktig?

START : Oct 05 , 2020 - 18:00 PM FERDIG : Oct 05 , 2020 - 19:15 PM
Åpenhet rundt psykisk helse har vært heftig debattert de siste årene. Alt fra tanker om at det er skadelig fordi det kan sykeliggjøre mennesker som står i det mange kaller «livet», til at åpenheten er den eneste veien forbi stigma.
Bli med på den første liv sendingen av podcasten Hverdagspsyken med gjestene Tove Gundersen som leder Rådet for Psykisk Helse, initiativtager rundt sitatkampanjen og erfaringskonsulent Torbjørn Mohn-Haugen, og erfaringskonsulent Stine Marie Dahl-Johansen. Samtalen ledes av programleder Jimmy Westerheim som sammen med Torbjørn ledet arbeidet med kampanjen støtten av Rådet for Psykisk Helse.
Denne samtalen er også en naturlig videreføring av det forrige live eventet om selvmordsforebygging.
Statistikken om at 7 av 10 av de som sliter psykisk ikke søker hjelp, står sentralt i den siste standpunktet. Dette var hovedgrunnen til at Marius og Jimmy sammen med The Human Aspect teamet startet podcasten Hverdagspsyken i 2018. Formålet var å øke åpenheten og kunnskapen rundt psyken i hverdagen og alle aspekter av psykisk helse.
Tusen takk til Erfaringssentrum, Rådet for Psykisk Helse, Bydel Gamle Oslo og The Human Aspect for å ha gått sammen om denne viktige samtalen rundt åpenhet i forbindelse med verdensdagen for psykisk helse 10 oktober.
Vi setter stor pris på at The Human Aspect, Rådet for psykisk helse og Bydel Gamle Oslo vært med i prosessen med verdensdagen for selvmordsforebygging og verdensdagen for psykisk helse 10. oktober i år.
Er du interessert i å lese mer om erfaringskonsulenter?
Les mer på vår ressursside.

© 2020 Webinane All Rights Reserved.